CC Ragtime
StartClothes/KläderStuff/PrylarMusicFordon/VehiclesInformationContact/Kontakt
knappram

Köpinformation

Allmän information
 • Jag säljer inte via denna sida längre (utom kefir, kombucha och BSA-motorcykeln), men sparar den av nostalgiska skäl. Det mesta som syns på sidan är sålt eller återfinns på Tradera.
 • När jag beskriver mina varor, försöker jag få med alla skavanker. De flesta gamla grejer och kläder har sådana, och jag tycker själv illa om när jag köper saker via internet, och får hem dåligt beskrivna saker, med skavankanker som gömts eller ej visats. Så jag gör mitt bästa för att beskriva så bra jag kan. Ibland är bilderna tillräckligt talande för skicket.
 • Jag säljer mina kläder och saker som privatperson, på liten hobbynivå. Detta innebär också att jag kan dröja en till tre dagar innan jag svarar, eftersom jag kan ha annat uppbokat. Vid beställning och köp är jag mycket noga med att se till att skicka så snart som möjligt, vilket oftast betyder samma dag som pengarna registrerats på mitt konto. Skrymmande brev och paket måste jag posta på postservice någon mil härifrån. Då kan det ta till nästa dag innan jag kan posta.
 • Betalning sker via insättning i förskott, på mitt bankkonto i Avanza bank.
 • Frakt sker med vanlig post och enligt postens ordinarie taxa. Jag kan numer även skicka via Schenker. Det är billigare framför allt för lite tyngre varor. Postens priser finner du här och Schenkers finner du här. Jag har ibland fått tag på postens gamla rabattfrimärken som fortfarande är mycket förmånliga. De är till nytta vid skrymmande försändelser, alternativt sådant som väger 50-100 gram. Dessa använder jag självklart när jag har och de ger billigare frakt.
 • Bor du nära mig (jag bor i Kode, 2 mil norr om Kungälv, eller ca 4 mil norr om Göteborg) så kan du avhämta varan här, eller om vi kan ses i Kungälv.
 • Du har returrätt i upp till två veckor, men får då stå för frakten, (om det inte är något fel på varan eller dess beskrivning).
 • Jag kan inte stå för om posten slarvar bort något (har ej hänt än), men jag kan sända rekommenderat (55 kr extra i frakt just nu i april 2014) om man vill försäkra sig mot detta och kunna spåra sitt paket. Schenker har sina paket registrerade, så det är ett alternativ till rekommenderad försändelse.
När du beställer
 • Skicka mig ett email med din beställning och/eller frågor om fraktkostnad m.m.
 • Glöm inte att ange din postadress vid beställning. OBS! En beställning är inte klar förrän jag har fått alla uppgifter. Jag håller inte varor utan fullständig beställning eller särskild överenskommelse.
 • Jag skickar ut en orderbekräftelse med alla uppgifter du behöver, när jag fått din beställning (inklusive din adress). DÄr står även att jag förbinder mig att skicka så snart jag fått betalningen.
 • Ordern är inte bindande, men förfaller om betalning inte inkommit inom angiven tid (datum står på orderbekräftelsen, vanligen 1-2 veckor från det att du får orderbekräftelsen). Efter detta kan varan säljas till annan, så betala ej efter förfallodatum utan att höra av dig först.
 • Returrätt enligt ovanstående stycke.
 • OBS! Jag får förvånansvärt många beställningar som aldrig fullföljs, vilket har gett mig massor av onödigt arbete med att packa och packa upp igen. Så jag ber alla som vill köpa, att inte beställa och sedan bara strunta i att betala. Tyvärr leder det bara till att jag är tvungen att ta ut lite mer på sakerna, för allt arbete jag måste lägga ned.


Sidan skapad 23/3 2005 - Uppdaterad 22/07 2022 Copyright © 2003-2005
Kontakta Emma via e-mail - Sitens adress: http://www.hotrag.se Creeper